Közélet

Gurulj két keréken, bámulj és strandolj – Családi kerékpárút a Mura mentén

Gurulj két keréken, bámulj és strandolj – Családi kerékpárút a Mura mentén

2016. május 16., hétfő
Gurulj két keréken, bámulj és strandolj – Családi kerékpárút a Mura mentén
murauradweg200

A Mura menti kerékpárút (Murradweg) az alpesi térség legszebb folyómenti családi kerékpárútja. Legyen szó akár kényelmes „sétabiciklizésről”, egy erőteljes kaptatóról vagy gyors legurulásról, a környéken lévő útvonalak a legtöbb nehézségi szintet lefedik.

Tavasszal Ausztria zöld szíve, a Mura-völgy felső szakasza virágba borul - részletek ide kattintva olvashatók.

Szédületes szurdokok, dübörgő vízesések, zeg-zugos kanyonok várnak - részletek a Medve-szurdokról ITT!

Valódi hegyi lustálkodás és élmények Relax Resort Wellness négy csillagos magyar hotelben - részletek a Kreischberg és a Mura völgy különleges szállójáról ITT.

Kreischberg környékéről hat kerékpár útvonal indul. A Murradweg 425 kilométeres szakaszának legszebb része éppen a Hotel Relax Resort mellett halad el, ami Tamswegtől Kreischbergen át Murauig tart. Enyhe lejtésével az egyik legnépszerűbb családi élményprogram a térségben. A látványos környéket tehát kerékpáron is fel tudod fedezni. Bámulatos program egy kiadós reggeli után felvonatozni a kerékpáros kisvonattal a mesés Tamswegbe és délután a kacskaringós Mura bal, néha pedig a jobb partján visszagurulni Kreischbergbe. Az állomásokon kölcsönözni lehet kerékpárt, ha esetleg nem vittünk volna magunkkal. A régió mindehhez remek magyar nyelvű biciklis szolgáltatásokat biztosít: kölcsönzők, szervizek, kerékpáros térképek, és persze a biciklis kisvasút is a kerékpározás szerelmeseinek kényelmét szolgálja. A régióban több fürdőtó is van, tehát érdemes elcsomagolni a fürdőruhát is. Vigyázz, kész, rajt! Kalandra, nagyszerű élményekre, tavaszi és nyári vakációra felkészülni a

Relax Resortban

!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.