Kultúra

Graffiti kiállítás Szentesen

Graffiti kiállítás Szentesen

2016. május 31., kedd
Graffiti kiállítás Szentesen

A Szentesi Fotókör vár minden érdeklődőt 2016. június 6-án, hétfőn 18 órakor Szentesen a Galéria Kávéház és Étterembe (Szentes, Petőfi u. 7.) a Szentesi Fotókör Graffiti című fotókiállítására.

A kiállítást megnyitja:

Nagy István

fotóművész. A bemutatásra kerülő kollekciót fekete fehér képekből állították össze a fotóköri tagok, az itteni fotósok többsége nagyon kedveli ezt a megjelenési módot. Mivel a monokróm képeknél a fő hangsúly a formákon és vonalakon van, a színek látványa nem veszi el a figyelmet a lényeges képi elemekről, a mondanivalóról. Vonalak, rajzolatok, a formavilág építőelemei köré lettek csoportosítva a kiállítás most látható képei. A Szentesi Fotókör tagjai több alkalommal szerepelnek az ország jelentősebb fotópályázatain és szerveznek országosan is jelentős fotópályázatokat, kiállításokat. A fotókat kedvelő közönség szereti a szentesiek olykor meghökkentő, humoros, sokszor rendhagyó látásmóddal készült alkotásait. A tárlaton szereplő alkotók:

Bakó Ildikó, Gálfalvay Hilda, Györgyi László, Kiss János, Kozma Anita, Levendovics György, Marton Ferenc, Nagy István, Német Gabriella, Sarusi István, Vörös János

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.