Sport

Futsal: hadilábon a szerencsével - nem tudott elutazni az SZTE EHÖK SE a Csengerhez

Futsal: hadilábon a szerencsével - nem tudott elutazni az SZTE EHÖK SE a Csengerhez

2016. május 9., hétfő
Futsal: hadilábon a szerencsével - nem tudott elutazni az SZTE EHÖK SE a Csengerhez
szte_ehok-berettyoujfalu004kf

Létszámhiány okán nem tudta vállalni a hétfő estére kiírt fellépését az SZTE EHÖK SE férfi futsalcsapata. Makra Zsolt legénységét sérülések és iskolai eloglaltságok, valamint Szentes-Bíró Tamás és Rutai Balázs strandlabdarúgó-válogatottbeli kötelezettségei tizedelték meg az utolsó előtti, 25. fordulót megelőzően.

"Nagyon sajnáljuk, hogy ez így jött össze, mert mindig arra törekszünk, hogy ne maradjon el egyetlen mérkőzésünk sem. Sajnos azonban ezúttal úgy csaptak össze a hullámok a fejünk felett, hogy lényegében alig négy hadra fogható játékosunk maradt. Már a Nagykáta elleni meccs után látszott, hogy iskolai és a strandválogatotthoz kapcsolódó elfoglaltságok, valamint sérülések miatt szűkösen leszünk. Mivel pedig a szabályzat nem teszi lehetővé, hogy az utolsó forduló utánra halasszunk mérkőzést, ezért többször is jeleztük előre a Csenger csapatának, hogy nagy valószínűséggel gondjaink lesznek a kiállással. Ettől függetlenül mindent megpróbáltunk megtenni azért, hogy mégis el tudjunk utazni, de

Vasas Gábor

hétközi agyrázkódásával csak még tovább romlott a helyzetünk. Végül múlt hét csütörtökön hivatalosan is kénytelenek voltunk lemondani az összecsapást a Magyar Labdarúgó Szövetségnél" - árulta el portálunknak

Erhardt Szilárd

, az együttes szakmai vezetője. Az SZTE EHÖK SE az eddig eltelt 24 fordulóban 13 győzelme mellett 5 döntetlent és 6 vereséget könyvelt el, amivel az NB II Keleti csoport ötödik pozícióját foglalja jelenleg. A gárda utolsó találkozóját a bajnokságban május 16-án 19 órától játssza majd, amikor az éllovas Kincsem Lovaspark SE látogat az újszegedi sportcsarnokba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.