Sport

Futsal: a szünet után hengerelt az EHÖK SE+ FOTÓK

Futsal: a szünet után hengerelt az EHÖK SE+ FOTÓK

2016. május 2., hétfő
Futsal: a szünet után hengerelt az EHÖK SE+ FOTÓK
szte_ehok-nagykata025kf

A félidei szoros vezetését követően szezonbeli egyik legbiztosabb sikerét aratta a Nagykáta ellen az SZTE EHÖK SE.

Nehezen indult a meccs az SZTE EHÖK SE számára, majd

Kovács Milán

már értékesíteni tudta ziccerét. Később ismét betalált, így már kettőre növelte csapata előnyét, azonban mégsem lehetett nyugodt a szünetben a szegedi gárda, hiszen

Molnár

szünet előtti pillanatokban esett gólja után csak egy volt a különbség. A második félidő elején aztán még egyszer egy gólra fel tudott zárkózni a Nagykáta, de 3-2-t követően az EHÖK már jóval hatékonyabban használta ki adódó lehetőségeit, mint korábban, és végül 11 rúgott góllal, magabiztosan hozta soros bajnokiját. A találkozón Kovács Milán és

Dürgő Péter

is mesterhármasig jutott, a győzelemmel pedig

Makra Zsolt

együttese az ötödik helyen áll, azonos pontszámmal a negyedik DEAC-cal. A gárda szezonbeli utolsó idegenbeli meccsét egy hét múlva 19 órakor, a harmadik helyen álló Csenger ellen zárja.

Férfi futsal NB II, Keleti csoport, 24. forduló

SZTE EHÖK SE - Nagykáta SE 11 - 2 (2-1)

Szeged, újszegedi sportcsarnok. Vezette: Szabó Péter, Hartung Vilmos (Zsákai Milán)

EHÖK SE:

Vasas - Rutai, Dürgő, Szentes Bíró, Csamangó. Csere: Deák, Kovács M., Guth, Petőfi, Csanádi.

Vezetőedző:

Makra Zsolt.

Nagykáta:

Arany - Sipos, Pomázi, Kovács Z., Molnár D. Csere: Mázsás, Tari, Tarr, Sárközi, Antal.

Vezetőedző:

Sólyom László.

Gól:

Kovács M. (9', 17', 38'), Sipos (21', öngól), Dürgő (27', 39', 39'), Szentes Bíró (29'), Guth (30'), Deák (37', 38') ill. Molnár D. (19'), Pomázi (24') Makra Zsolt:

"Az első félidőben nagyon sok helyzetet kihagytunk, ott már el kellett volna döntenünk a meccset. A szünet után a helyzeteink nagy százalékát ki tudtuk használni, a végén már majdnem közönségszórakoztató játékot tudtunk produkálni. Ez a győzelem jót tehet az önbizalmunknak, megpróbálunk Csengerben is jól helyt állni. Az utóbbi meccseken sem játszottunk rosszul, de a helyzetkihasználásunk nem tette lehetővé, hogy nyerjünk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.