Sport

Feleki László-díjat vehetett át a szegedi sportriporter, Méhes Gábor

Feleki László-díjat vehetett át a szegedi sportriporter, Méhes Gábor

2016. május 10., kedd
Feleki László-díjat vehetett át a szegedi sportriporter, Méhes Gábor
mehes_felekidij

A Tápiószentmártonban megtartott Sportújságíró-kongresszuson Feleki László-díjat vehetett át hétfőn a Sport TV szegedi munkatársa, Méhes Gábor.

Május kilencedikén és tizedikén tartja Tápiószentmártonban a Magyar Sportújságírók Szövetsége a Sportújságíró-kongresszusát, amelyen a sportsajtó legkiválóbbjainak tevékenységét elismerő Feleki László-díjat vehetett át a Sport TV szegedi munkatársa,

Méhes Gábor

. "Megnéztem, korábban kik kapták meg ezt a díjat, olyan érzésem volt, mintha a szakmánk Aranycsapatának névsorát olvastam volna, ennek megfelelő meghatottsággal és megilletődöttséggel vettem át a díjat. Fontos az is, amikor a közönség ítél oda egy díjat, de szintén komoly jelentőséggel bír számomra, amikor a szakma teszi ezt. Nagyon jó volt a díjátadón olyan tapasztalt kollégákkal együtt lenni, akikkel egyrészt nagyon régen találkoztam, másrészt a gyerekkorom nagyon fontos személyiségei voltak televíziós, rádiós vagy írott sajtós vonalon. Külön pluszt adott a szeretet és az elismerő szavak, amit tőlük az este folyamán begyűjtöttem. Nagyon boldog vagyok, de mindig azt mondom, ettől az élet nem áll meg: ettől még elszántabban kell végezni a munkámat, már csak ez is kötelez arra, hogy a soron következő feladatokat igyekezzek minél magasabb szinten megoldani. Meg kell mutatni, hogy az ember igenis rászolgált erre, még csak a gondolati síkon sem vetődik fel, hogy az ember visszaélne ezzel, hogy így honorálták, és megfordulna benne valami, hogy másképp kezelné a munkáját. Egyúttal köszönöm szépen a Sport TV-nek, hiszen lassan másfél évtizede a kedvenc sportágaimat közvetíthetem!" - fogalmazott portálunknak Méhes Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.