Egyetem

Egyedülálló gyakornoki program a szegedi Kommunikáció Tanszéken

Egyedülálló gyakornoki program a szegedi Kommunikáció Tanszéken

2016. május 12., csütörtök
Egyedülálló gyakornoki program a szegedi Kommunikáció Tanszéken
SZTEkomm02

Második éve működik sikerrel a szegedi Kommunikáció Tanszék által indított Befutó Gyakornoki Program, mely újabb partnerekkel bővült: immáron hét szervezet biztosít fizetett gyakornoki helyet a hallgatóknak. A partnerek között vezető telekommunikációs céget, médiavállalkozást és turisztikai szervezeteket is találunk.

Magyarországon a kommunikációs és médiaképzések évek óta döntően költségtérítéses formában végezhetőek el. A Szegedi Tudományegyetem Kommunikáció Tanszéke az országban egyedülálló támogatási rendszerrel segíti hallgatóit: ösztöndíjrendszere mellett a gyakorlatorientált képzést támogató, tavaly indított Befutó Gyakornoki Programban immár hét szervezet biztosít fizetett gyakornoki helyet a hallgatóknak. A tanszék partnerei között vezető telekommunikációs céget, médiavállalkozást és turisztikai szervezeteket is találunk, ahol a legtehetségesebb hallgatók „élesben” is kipróbálhatják magukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.