Bulvár

Egy órán belül megtalálták az eltűnt nőt Hódmezővásárhelyen

Egy órán belül megtalálták az eltűnt nőt Hódmezővásárhelyen

2016. május 31., kedd
Egy órán belül megtalálták az eltűnt nőt Hódmezővásárhelyen

A hódmezővásárhelyi rendőrök a bejelentést követően egy órán belül megtaláltak egy eltűnt idős nőt. Biztonsági intézkedés keretében hazaszállították.

A rendőrségre május 29-én 22 óra 14 perckor érkezett bejelentés az eltűnésről. A 84 éves asszony lányával dolgozott külvárosi kertjükben, mikor a lánya azt vette észre, hogy a néni eltűnt a hobbikertből. A bejelentést követően a járőrök azonnal keresésére indultak, és a környékbeli kertek után az oda vezető utat is bejárták. A 47-es számú főúton 23 óra 20 perckor megtalálták az idős hölgyet. A hódmezővásárhelyi rendőrök a nénit végül biztonsági intézkedés keretében épen és egészségesen hazaszállították. A család levélben köszönte meg az egyenruhások segítségét: „Tisztelt Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság! Az egész család nevében szeretnénk köszönetet mondani a rendőröknek, akik tegnap este segítettek megtalálni az eltévedt nagymamánkat. Az egész család rendkívül hálás és nagyon-nagyon köszöni a segítségüket és, hogy ilyen gyorsasággal és ekkora erőbedobással foglalkoztak ezzel az üggyel! Nélkülük gyorsan tragédiába torkollhatott volna nagymamánk esti "sétája". Hatalmas segítség volt, amiért nem bírunk eléggé hálásak lenni. Hálás köszönettel: A Szabó család”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.