Bulvár

Égő motortér, avar és tűzhelyen felejtett étel adott munkát a tűzoltóknak a hétvégén

Égő motortér, avar és tűzhelyen felejtett étel adott munkát a tűzoltóknak a hétvégén

2016. május 30., hétfő
Égő motortér, avar és tűzhelyen felejtett étel adott munkát a tűzoltóknak a hétvégén

Szegeden, Szentesen és Hódmezővásárhelyen riasztották a katasztrófavédőket a hétvégén - közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Egy személyautó motortere égett pénteken délután Szegeden, a Napos úton. A szegedi egység egy vízsugárral fojtotta el a lángokat, az eset során senki sem sérült meg. Lehasadt egy faág pénteken délután Szegeden, a Vajda utcában. A veszélyes faágat a város hivatásos egysége motoros láncfűrésszel távolította el. Tűzhelyen felejtett étel okozott nyugtalanságot egy szegedi társasház lakói között. Szombaton délután, a Kereszttöltés utcába riasztották a tűzoltókat. A szegedi egység visszahűtötte az izzó edényt, majd átszellőztette a füsttel telítődött lakást. Személyi sérülés nem történt. Pénteken két helyen is égett az avar Csongrád megyében. Szentesen a délelőtti órákban, Hódmezővásárhelyen pedig kora délután csaptak fel a lángok. A tűzoltók egy vízsugárral körülhatárolták, majd eloltották a lángokat, amelyek veszélytelen környezetben csaptak fel. A méhészeknek nyújtottak segítséget vasárnap este a szentesi tűzoltók. Szentesen, a Bocskai utcában, egy magas fa törzsén, közel a lakókhoz és a játszótérhez telepedtek meg a méhek. A méhészt a tűzoltók juttatták fel a több méteres magasságba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.