Bulvár

Megszűnt az útlezárás az M5-ös autópályán (FRISSÍTVE)

Megszűnt az útlezárás az M5-ös autópályán (FRISSÍTVE)

2016. május 12., csütörtök
Megszűnt az útlezárás az M5-ös autópályán (FRISSÍTVE)

Május 12-én 6 óra 45 perc körül egy személygépkocsi az M5-ös autópálya Szeged felé vezető irányában, a 142-es kilométerénél szalagkorlátnak ütközött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

Az autópálya érintett szakaszát a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták, melyet valamivel 9 óra után feloldottak, így a forgalom ismét zavartalan. Torlódás nincs.

Korábban írtuk:

Egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött, személyi sérülés nem történt - írja a police.hu. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint május 12-én reggel eddig tisztázatlan okból és körülmények között egy személygépkocsi az M5-ös autópálya Szeged felé vezető irányában a 142-es kilométerénél szalagkorlátnak ütközött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt. Az autópálya érintett szakaszát a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták, ezért ott torlódásra kell számítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.