Közélet

Vidám irodalmi műsorral jelentkezik Algyőn a SZÖSZ

Vidám irodalmi műsorral jelentkezik Algyőn a SZÖSZ

2016. április 7., csütörtök
Vidám irodalmi műsorral jelentkezik Algyőn a SZÖSZ
algyo_karinthy

Visszatér Algyőre a Szabad Ötletek Színháza, ezúttal egy nevettető Karinthy-féle irodalmi kamara előadással. A vidám irodalmi műsort április 8-án tekinthetik meg az érdeklődők.

Karinthy Frigyes

sziporkázó humorán generációk nőtt fel, s miden valószínűséggel így lesz ez az elkövetkező évtizedekben is. Ironikus humora felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt szórakoztató, a Szabad Ötletek Színháza többek között ezért nyúlt történeteihez, melyekkel kamara előadásban meghatározó színházi élményt szeretne nyújtani az algyőieknek és mindenkinek, aki érdeklődik a vidám irodalmi műsor iránt. Olyan műveket válogattak össze, melyekben iskolás gyerekek és felnőttek egyaránt megtalálják szórakozásukat. Részletek hangzanak el a legsikeresebb „tanulmányokból”, mint a Tanár úr kérem, a Görbe tükör, a Rájöttem valamire, a Betegek és bolondok. Az összeállítás a születéstől az elmúlásig veszi górcső alá az emberi sorsokat, Karinthy sajátos nézőpontjából, sok kacagással, vidámságunkat egy pillanatra sem engedve elveszíteni - áll az április 8-ai, 19 órakor kezdődő esemény közösségi oldalán. Előadják:

Szitás Barbara, Nádházy Péter, Bor Viktor

és

Farkas Zoltán

. Belépőt váltani az Algyői Faluház és Könyvtárban lehet 500 forintért, diákok és nyugdíjasok 300 forintért tekinthetik meg az előadást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.