Bulvár

Több mint 128 ezer önkéntes jelentkezett idén a TeSzedd! akcióra

Több mint 128 ezer önkéntes jelentkezett idén a TeSzedd! akcióra

2016. április 19., kedd
Több mint 128 ezer önkéntes jelentkezett idén a TeSzedd! akcióra
TeSzedd! - Az országos szemétgyûjtõ akció megnyitója Fegyv

Rekordot érhet el idén a TeSzedd! - Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció, ugyanis az idei programra minden eddiginél több, 128 605 önkéntes regisztrált a 2240 szeméttel szennyezett helyszín megtisztítására - közölte az Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főfelügyelőség (OKTF) kedden az MTI-vel.

Az OKTF a Földművelésügyi Minisztérium (FM) megbízásából szervezte meg 6. TeSzedd! akciót, amely április 25. és 28. lesz között lesz. Kiemelték: azok, akik lemaradtak a regisztrációról, úgy csatlakozhatnak a programhoz, hogy a TeSzedd! honlapján keresnek egy, a számukra megfelelő nyílt találkozási pontot, és a kezdési időpontra odamennek. A szemétgyűjtéshez szükséges eszközöket - a TeSzedd! felirattal ellátott zsákokat és a védőkesztyűket - mint minden évben, most is az OKTF biztosítja és gondoskodik a szeméttel megtöltött zsákok elszállításáról és ártalmatlanításáról is. A közleményben felidézték: Magyarország legnagyobb szemétszedő mozgalmára 2014-ben 1654 helyszínre 116 000, 2015-ben pedig 1590 találkozási pontra 115 000 önkéntes jelentkezett előre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.