Kultúra

Szegeden tart nyílt napot a Kelemen László-színitanoda

Szegeden tart nyílt napot a Kelemen László-színitanoda

2016. április 18., hétfő
Szegeden tart nyílt napot a Kelemen László-színitanoda
12961650_973976746019302_9048866280612303977_n

A korábbi évekhez hasonlóan idén is tart nyílt napot a Kelemen László Szakközépiskola Színitanoda, mely során az érdeklődők testközelből ismerkedhetnek meg az iskolában folyó képzéssel.

A tíz éve működő színitanoda szakmai nyílt napjának helyszíne ezúttal a Szegedi Nemzeti Színház lesz, ahol a színház két színésze,

Gömöri Krisztián

és

Bánvölgyi Tamás

tanárok tartják színészmesterség óráikat. A képzés talán legizgalmasabb tárgya épp a színészmesterség óra, így két különböző csoport és tanár óravezetésén keresztül nyerhet bepillantást a publikum két különböző, készülő vizsgaelőadás munkafolyamatába. Az órai munkába idén nem tervezik az érdeklődők aktív bevonását, a májusi és júniusi vizsgaelőadásokon viszont bárki megnézheti a már elkészült produkciót. Az érdeklődőket április 18-án és 25-én, hétfői napokon várják délután 3 órakor a színház bejárata előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.