Bulvár

Repült a szivacs, szakadt a párnahuzat + FOTÓK

Repült a szivacs, szakadt a párnahuzat + FOTÓK

2016. április 2., szombat
Repült a szivacs, szakadt a párnahuzat + FOTÓK
parnacsata046kf

Akár egy rock koncert biztonsági óvintézkedésekkel, olyan látványt nyújtott a Szent-Györgyi Albert Agóra udvarán megrendezett párnacsata nap. Az óvodásoktól egészen az egyetemistákig mindenki párnát ragadott. Volt, aki a stresszt jött levezetni, míg mások azért, mert jó móka.

Luca, Kata, Cinti, Adri, Kriszti

és

Roxi

, a hatos lánycsapat azért jöttek ki a nemzetközi párnacsata nap szegedi helyszínére, mert unalmasnak találták a szombati napjukat. A Weöres Sándor Általános Iskola osztálytársai összebeszéltek, hogyan dobhatnák fel ezt az átlagos hétvégét, és Kata javaslata alapján arra jutottak: ragadjanak párnát és jól püföljék el egymást. A lányok tényleg nem kímélték egymást, ott ütötték vágták a másikat, ahol érték, de közben láthatóan jól szórakoztak. A párnacsata nap alapszabálya: párnás ember csak párnás emberre támadhat, így a kívülállóknak biztosan nem eshet bajuk, közben pedig jó kis felvételeket készíthetnek az elszánt harcosokról. A bemelegítést

Harkai Ádám

edző tartotta, hogy a küzdelem előtt alaposan átmozgassa a kispárnás katonákat. Első körben mindenkit összeeresztettek, a kicsik - nagyon taktikusan - alulról, a nagyok szemből támadtak. Végül egy fiú-lány összecsapáson mérték össze erejüket a résztvevők, s bár először a gyengébbiknek tartott nem képviselői arattak fölényes győzelmet, a fiúk végül egyenlítették a számlát.

Rengeteg, de tényleg, rengeteg fotót találtok nálunk a mai párnacsata napról. Keressétek meg magatokat a galériában! smile hangulatjelhttp://szegedma.hu/?p=623706

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. április 2.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.