Közélet

Magyar-szerb nyugdíjtanácsadást tartanak Szegeden

Magyar-szerb nyugdíjtanácsadást tartanak Szegeden

2016. április 5., kedd
Magyar-szerb nyugdíjtanácsadást tartanak Szegeden

Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság és a Szerb Társadalombiztosítási Intézet (Zavod za socijalno osiguranje) a nemzetközi nyugdíjszakmai együttműködés keretében Magyar-Szerb Nyugdíjtanácsadó Napot tart május 10-én Szegeden.

A szervezők a rendezvényt azoknak ajánlják, akik Magyarországon és a Szerb Köztársaságban is dolgoztak, illetve vállalkozóként vagy egyéb jogcím alapján szereztek/szereznek magyar és szerb nyugdíjjogosultságot. A tanácsadó napon az érdeklődők személyre szóló tájékoztatást kaphatnak nyugdíjjogosultságról, a nyugdíjba vonulás feltételeiről, az ügyintézési teendőkről, illetve – kérésre – a folyamatban lévő nyugdíjügyekről is. A két hatóság munkatársai reggel 9-től délután 4 óráig várják az érdeklődő ügyfeleket a helyszínen. A tanácsadó napra célszerű előre bejelentkezni, illetve további információkat kérni a (+36) 1 270-8108-as telefonszámon és a konzultacio@onyf.hu email címen. A tanácsadó nap helyszíne: Csongrád Megyei Kormányhivatal, 6722 Szeged, Bécsi krt. 5.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.