Sport

Labdarúgás: góllal vette ki a részét szigetszentmiklósi sikerből a Szeged-Grosics tehetsége

Labdarúgás: góllal vette ki a részét szigetszentmiklósi sikerből a Szeged-Grosics tehetsége

2016. április 5., kedd
Labdarúgás: góllal vette ki a részét szigetszentmiklósi sikerből a Szeged-Grosics tehetsége
szeged_ga_dvsc24_gs_paszka_lorand

Az elmúlt hétvégén lezárult a Szeged 2011-Grosics Akadémia negatív sorozata: Klausz László együttese hat nyeretlenül lejátszott meccset követően Szigetszentmiklóson újra megérezte a győzelem ízét. A 3-0-s sikerhez a gárda 20 éves játékosa, Pászka Lóránd is hozzátette a magáét, és megszerezte első NB II-ben szerzett találatát.

Tizedik alkalommal lépett pályára az idei szezonban az NB II-ben a Szeged 2011-Grosics Akadémia 20 éves futballistája, Pászka Lóránd: a Szigetszentmiklós elleni győzelem alkalmával a csereként beállt játékos állította be a 3-0-s végeredményt, így nem csak a három pontnak, hanem pályafutása első másodosztályban szerzett gólja miatt is emlékezetes maradhat számára a szombati mérkőzés. „Kellemes érzések kavarognak bennem, amikor visszagondolok a szombati meccsre, hiszen ez volt az első NB II-es gólom. Jókor sikerült ezt megszereznem, illetve szép gól is volt, szóval nagyon örülök ennek” - fogalmazott portálunknak Pászka Lóránd.

szeged_ga_dvsc35_gs_paszka_lorand

A fiatal játékos hozzátette: mindenki egyaránt örült a góljának, hiszen egy elég rossz szériát zártak le szombaton, amelyet remélhetőleg végleg elfelejthetnek a szezon hátralévő részében. „Gratuláltak a többiek, de csináljuk, dolgozunk tovább, bízom benne, hogy kitart a formám a jövőben is. Minden meccsen úgy lépek pályára, hogy szeretnék bizonyítani, ez most jól sikerült, remélem a folytatásban is jól tudok teljesíteni, ha a mester számít rám” - mondta el Pászka Lóránd, aki a Szeged-Grosics utolsó három meccsén egyaránt csereként szállt be. Klausz László együttese a november végi, Szolnok elleni győzelmet követően gyűjtött újra három pontot a legutóbbi mérkőzésén, ezáltal megszakította negatív sorozatát. „Nagyon fontos volt a szombati meccs, nagyon jókor is jött a győzelem, főleg egy ilyen széria után. Reméljük, hogy lezártuk ezt a nyeretlenségi szériát, és megindulunk felfele a tabellán” - tette hozzá a korábban az U20-as válogatott edzőtáborát is megjárt Pászka Lóránd. Ezzel a győzelemmel a Szeged-Grosics a kilencedik helyről várhatja a bajnokság folytatását: a következő fordulóban az a Budaörs vár Germán Tamásékra, amelyik éppen a csapat előtt áll, egy újabb sikerrel pedig megelőznék ellenfelüket a tabellán a szegediek. A Szeged-Grosics az ősszel idegenben nyerni tudott, most pedig újabb fontos lépést tehet a minél jobb helyezés elérésének érdekében. „Győzni szeretnénk szombaton, de nehéz ellenfél a Budaörs, mert megmutatták, hogy feljutóként is komoly veszélyt jelentenek bárkire, akár idegenben is, de bízunk benne, hogy sikerül őket legyőznünk” - tekintett a szombati mérkőzésre Pászka Lóránd. https://www.youtube.com/watch?v=Td5jUXxQEYw&t=2m31s

Pászka Lóránd találata

Pályafutása első NB II-es gólját lőtte meg hétvégén Pászka Lóránd - a Szeged-Grosics tehetsége a Szigetszentmiklós elleni diadal során köszönt be az ellenfélnek. KLIKK: http://szegedma.hu/?p=624316

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. április 4.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.