Bulvár

Konfliktus és egyensúly - újabb előadással jelentkezik a CsaládEgyetem

Konfliktus és egyensúly - újabb előadással jelentkezik a CsaládEgyetem

2016. április 12., kedd
Konfliktus és egyensúly - újabb előadással jelentkezik a CsaládEgyetem
csaladegyetem_katolikus_haz

Április 12-én, kedden 18 órakor a szegedi Katolikus Házban (Dugonics tér 12.) "Konfliktus és egyensúly - a házasság különböző szakaszaiban" címmel Mihalec Gábor pár- és családterapeuta tart előadást a CsaládEgyetem keretein belül.

A párkapcsolat és a gyerekekkel kibővült család élete tele van változásokkal. Ezek a változások a legtöbb család életében egységes forgatókönyvet követnek, az egyes életszakaszokban előbukkanó problémák szinte előre megjósolhatók. Amikor egy-egy krízishelyzetben benne vagyunk, mégis úgy érezzük, mintha ilyesmi csak velünk történne, és nem tudjuk, mit is tehetnénk, hogy továbblendüljünk. Az előadás bemutatja azokat a tipikus kríziseket, amelyeket a legtöbb család átél és megoldási javaslatokat is ad azokra. Az előadó,

Mihalec Gábor

pár- és családterapeuta, aki nemcsak szakmailag hiteles előadást tart, de a fontos ismereteket olyan szórakoztatóan adja át, hogy az is megjegyzi, aki csak a párja győzködése miatt jött el. A programot az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Család-,Ifjúság- és Népesedéspolitikai Intézet támogatja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.