Sport

Kézilabda: győzelemmel folytatta a MOL-Pick Szeged

Kézilabda: győzelemmel folytatta a MOL-Pick Szeged

2016. április 23., szombat
Kézilabda: győzelemmel folytatta a MOL-Pick Szeged
pick-balatonfured10_kf

Négygólos győzelmet aratott az elveszített Magyar Kupa döntőt követően a MOL-Pick Szeged: Juan Carlos Pastor együttese a Balatonfüredet győzte le 30-26-ra az újszegedi sportcsarnokban.

Nem indult könnyedén a meccs a MOL-Pick Szeged számára: a Tisza-partiaktól ezúttal Rajko Prodanovic és Roberto Parrondo is hiányzott sérülés miatt, ráadásul a Balatonfüred a nyártól már Szegeden játszó beállós, Bánhidi Bence góljával 3-0-ra vezetett. Mintegy negyed óra kellett ahhoz, hogy először vezessenek a meccsen a Pastor-tanítványok, Sierra remek védését követően Vranjes találata már szegedi vezetést eredményezett. (7-6) Innen ugyan egyszer még döntetlenre vissza tudott kapaszkodni a Balatonfüred, de a félidei ötgólos vezetést követően a fordulás után már héttel vitt a Pick. (19-12) Az utolsó negyed órában picit kiengedett a Szeged, ugyanakkor győzelme egy pillanatig nem forgott veszélyben, és ismét legyőzte a Balatonfüredet, így továbbra is hibátlan mérleggel áll a felsőházi rájátszásban. A MOL-Pick Szeged legközelebb csütörtökön, a Vác vendégeként lép pályára.

K&H férfi kézilabda liga, rájátszás az 1-6. helyért, 5. forduló

MOL-Pick Szeged-Balatonfüredi KC 30-26 (17-12) Szeged, újszegedi sportcsarnok, 1500 néző. Vezette: Nagy Ferenc, Túróczy József.

MOL-Pick Szeged:

SIERRA - Curuvija 5/2, ILYÉS 5, Thiagus Petrus 1, Vranjes 1, KALLMAN 4, Mindegía 2. Csere: Ancsin 4, ROBLEDO 5, Balogh 1, Blazevic, Zubai 1, Fekete 1, Bombac.

Vezetőedző:

Juan Carlos Pastor.

Balatonfüred:

Fazekas - Gábori 1, PETROVSKI 4, SZÖLLŐSI 4, Ligetvári 1, Bánhidi 2, Bóka 2.

Csere:

Rózsavölgyi (kapus), Kemény 5, Győri 3, Gerdán, Gyene 2, Németh 1, Kancel, Szilágyi 1.

Vezetőedző:

Csoknyai István.

Kiállítás:

6 perc ill. 4 perc.

Hétméteres:

3/2, ill. -.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.