Bulvár

Késsel szúrta meg ismerőse ujját egy szegedi 68 éves férfi

Késsel szúrta meg ismerőse ujját egy szegedi 68 éves férfi

2016. április 21., csütörtök
Késsel szúrta meg ismerőse ujját egy szegedi 68 éves férfi

Előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrta ismerősét egy szegedi férfi. A bántalmazás következtében a sértett ujján vágott seb keletkezett, nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A 68 éves férfi és ismerőse közötti konfliktus egy épület bontása miatt alakult ki egy szegedi ingatlan előtt április 20-án 16 óra körül. A szóváltás közben a gyanúsított a közelében lévő kést magához vette és kinyújtott kézzel maga elé tartotta. A mozdulat következtében a kés éle elérte vitapartnere egyik ujját, amelyen így vágott seb keletkezett. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a sértett nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

H. Bélát

a Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói gyanúsítottként hallgatták ki, vallomásában elismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. Ellene súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.