Sport

Karate: szegedi sikerek a mogyoródi magyar bajnokságon

Karate: szegedi sikerek a mogyoródi magyar bajnokságon

2016. április 4., hétfő
Karate: szegedi sikerek a mogyoródi magyar bajnokságon
bodor_karate_mogyorod

Remek eredményeket értek el a Bodor Karate és Rekreációs KHSE versenyzői az április elsején Mogyoródon megrendezett XVI. WKF Karate Magyar Bajnokságon.

A megmérettetésen 43 egyesület 402 versenyzője szállt harcba a bajnoki címekért. A Bodor-egyesület tagjai végül két első és egy harmadik helyet gyűjtöttek. A csapat az összesített 10. pozíciót szerezte meg gyerek, ifi kategóriában. "Büszkék vagyunk mindenkire, arra is, akinek most ez a hétvége vagy a tavaszi szezon nem sikerült, vagy nem tudott részt venni rajta. Aki kitartó és hisz benne, előbb-utóbb célba ér, csak többet kell rajta dolgozni. Mindenki sokat fejlődött tavalyhoz képest és fog még tovább a jövőben. Így tovább, szép volt ez a tavaszi szezon, a versenyzés az övvizsgaidőszakig szünetel, ősszel folytatjuk!" - fogalmazott

Bodor Gábor

klubelnök, vezetőedző.

A szegedi indulók eredményei:

Kis Miron (10-11 évesek) - küzdelem (-34 kg) - 7. hely Séllei Csenge (8-9 évesek) - küzdelemt (+30 kg) - 5. hely Roka Dario (8-9 évesek) - formagyakorlat - 1. hely; küzdelem (+30 kg:) - 1. hely Pernyész Kristóf (8-9 évesek) - küzdelem (-30 kg) - 3. hely Hegedűs Adrián nem került dobogóra. Felkészítő edzők: Bodor Ádám 1. dan, Bodor Gábor 3. dan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.