Bulvár

Jogerősen nyolc évre ítéltek egy Bács-Kiskun megyei kábítószer-kereskedőt

Jogerősen nyolc évre ítéltek egy Bács-Kiskun megyei kábítószer-kereskedőt

2016. április 7., csütörtök
Jogerősen nyolc évre ítéltek egy Bács-Kiskun megyei kábítószer-kereskedőt

Jogerősen nyolc év fegyházbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla csütörtökön egy Bács-Kiskun megyei férfit, aki jelentős mennyiségű amfetamint és marihuánát értékesített 2012-ben.

A táblabíróság jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem és kábítószer birtoklása bűntettében találta bűnösnek a harmincéves vádlottat. A férfit a szabadságvesztés mellett 582 ezer forint vagyonelkobzással is sújtotta. Az évek óta naponta drogozó vádlott 2012 márciusától rendszeresen vásárolt Budapesten kábítószert, amelyet Kecskeméten és Kiskunfélegyházán értékesített. 2012. szeptember 13-án 600 gramm marihuánát és 100 gramm speed port vett, majd este a barátnőjével Budapestről a kocsijával Kiskunfélegyházára indult. Útközben Kecskeméten megálltak, ahol a férfi 288 gramm marihuánát adott el 452 ezer forintért. Ezután továbbutaztak Kiskunfélegyházára, ahol a nála levő többi drogot akarta eladni két vevőjének. A vádlottat ekkor fogták el a rendőrök, és az autójából két csomagban 137 gramm amfetamint, egy harmadikban pedig 330 gramm marihuánát foglaltak le. A szakértői vélemény szerint a lefoglalt kábítószerek együttes mennyisége a jelentős mennyiség alsó határának csaknem kétszerese.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.