Bulvár

Idén ünneli 10. születésnapját a Critical Mass Szegeden

Idén ünneli 10. születésnapját a Critical Mass Szegeden

2016. április 1., péntek
Idén ünneli 10. születésnapját a Critical Mass Szegeden
critical_mass43_gs

2006 óta minden évben kétszer vonulnak fel Szegeden a kerékpározás hívei. Idén április 24-én rekordszámú résztvevőt várnak a szervezők.

Az elmúlt egy évtizedben megsokszorozódott a kerekezők száma, napjainkban már a szegediek több mint 17 százaléka a bringát választja közlekedési eszközének. Ezzel együtt a Critical Mass mozgalom is folyamatosan növekszik és színesedik, a Tisza-parti város lakói évről évre többen, tavaly ősszel már kétezer feletti látogattak el el a kétórás kerékpáros demonstrációra. A Critical Mass így mára Szeged egyik legnagyobb civil megmozdulásává nőtte ki magát. Április 24-én, vasárnap 15 órakor indul a menet a Dóm térről, ahova körülbelül 17 órakor érkezik majd meg. Az indulásnál ott lesznek velünk a Critical Mass-t tíz éve elindító szervezők is, továbbá a CM-mel egyidős, tízéves bringásoknak külön meglepetéssel készülnek. Az eseményről bővebb információ a

Facebookon

olvasható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.