Sport

Futsal: az utolsó percben egyenlített az SZTE EHÖK SE Maglódon

Futsal: az utolsó percben egyenlített az SZTE EHÖK SE Maglódon

2016. április 12., kedd
Futsal: az utolsó percben egyenlített az SZTE EHÖK SE Maglódon
szte_ehok_godollo41_gs

A véghajrában megmentett egy pontot a Maglód vendégeként az SZTE EHÖK SE, amely ötödik döntetlenét játszotta a bajnokságban.

Háromhetes szünetet követően lépett ismét pályára az SZTE EHÖK SE a férfi futsal NB II-ben: a REAC elleni március végi győzelem után hétfőn a Maglód vendégeként játszott meccset az EHÖK SE. A csapatban először lépett pályára sérülését követően

Dürgő Péter

. Az első húsz perc nem alakult jól a szegediek számára, hiszen a mellett, hogy nem sikerült betalálniuk, két gólos hátránnyal fordulhattak - a szünet után azonban egy perc alatt eltüntették ezt a különbséget, viszont három perccel a meccs előtt újra megszerezte a vezetést a Maglód. Szentes Bíró Tamás azonban az utolsó percben ismét gólt tudott szerezni, ezzel egy pontot megmentett az SZTE EHÖK SE, amely így öt meccsel a szezon vége előtt az ötödik helyen áll, legközelebb pedig április 18-án a második helyen álló Berettyóújfalu II. ellen lép pályára az újszegedi sportcsarnokban.

Férfi futsal NB II Keleti csoport, 21. forduló

Maglódi TC - SZTE EHÖK SE 3-3 (2-0)

Gyömrő, vezette: Tihanyi Norbert, Rábel Alfréd (Kozma Zoltán)

Maglód

: Lipők - Poncok, Sipos, Németh, Merczel. Csere: Szücs, Kis, Gál, Balogh Z.

EHÖK SE:

Vasas - Szentes Bíró, Rutai, Fülöp, Dürgő. Csere: Guth, Szivák, Deák, Kovács M. Vezetőedző: Makra Zsolt.

Gól:

Sipos (10', 37'), Szücs (18') ill. Kovács M. (28'), Szentes Bíró (29', 40').

Sárga:

Dürgő (22'). Makra Zsolt:

"Próbáljuk a pozitívumokat kiemelni, kétgólos hátrányból fel tudtunk állni, úgy nézett ki, meg is tudjuk nyerni a meccset, de egy rosszul eltalált lövés is utat talált a kapunkba. Az első félidőben szokásos elalvás és egyéni hibák miatt kerültünk hátrányba, de ezt javítani tudtuk. A mai formánk alapján nem volt több a mérkőzésben. Hétfőn megpróbáljuk megverni a Berettyóújfalut, és kijavítani ezt a csorbát."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.