Kultúra

Fókuszban a bíróság - fotókiállítás nyílt a Szegedi Törvényszéken

Fókuszban a bíróság - fotókiállítás nyílt a Szegedi Törvényszéken

2016. április 22., péntek
Fókuszban a bíróság - fotókiállítás nyílt a Szegedi Törvényszéken
vandorkiallitas_torvenyszek

Az Országos Bírósági Hivatal elnöke második alkalommal hirdette meg a „Fókuszban a bíróság” elnevezésű fotópályázatot, amelynek célja a magyarországi bírósági épületek újszerű látásmóddal való kreatív bemutatása volt.

Az idei évben is 4 kategóriában hirdették meg a pályázatot amatőr fotósok részére. Ezek a tavalyi évhez hasonlóan a bírósági épületek, épületrészletek, bírósági épületbelsők, termek, tárgyi környezet a bíróságon, illetve az életkép a bíróságon kategóriák voltak. A pályázat különlegessége, hogy azon nem csupán a bíróságok dolgozói, hanem – a pályázati feltételek elfogadása mellett - bárki részt vehetett. A Szegedi Törvényszékre érkezett vándorkiállítást

Tárkány-Szűcs Babett

, a Szegedi Törvényszék elnöke április 21-én nyitotta meg. A kiállításon a pályázat díjnyertes fotóin túl az egyéb pályaművek is megtekinthetők, amelyek érdekes látásmódjukkal különleges élményt nyújtanak a szemlélő számára. A bírósági épületekről készített pályaműveket bemutató kiállítás május 3-ig bárki számára megtekinthető a Szegedi Törvényszék Szeged, Széchenyi tér 4. szám alatti épületének II. emeleti folyosóján, amelyre a törvényszék minden érdeklődőt szeretettel vár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.