Kultúra

Érettségi előkészítő a szegedi színházban

Érettségi előkészítő a szegedi színházban

2016. április 21., csütörtök
Érettségi előkészítő a szegedi színházban
tartuffe087kf

A Szegedi Nemzeti Színház április 15-én mutatta be Kisszínházában Molière klasszikusát, a középiskolai kötelező olvasmányok között is szereplő Tartuffe című komédiát Hollós Gábor rendezésében.

A címszerepben

Pataki Ferencet

, a főbb szerepekben

Fekete Gizit

,

Szabó Gabit

és

Pálfi Zoltánt

láthatja a közönség. Az április 26-án és 27-én a 18 órakor kezdődő Radnóti Miklós 1. és 2. diákbérletek keretében 19.45 órától különleges programmal is szolgálnak a teátrum nézőterén. A darab rendezőjével és főbb szereplőivel közönségtalálkozó keretében kínálnak újabb ismereteket az érettségire készülő diákoknak. Akik nem rendelkeznek e két előadás egyikére sem belépővel, azok számára is lehetőséget biztosítanak a közönségtalálkozón történő részvételre érkezési sorrendben, a szabad ülőhelyek erejéig. A teátrum ily módon is támogatni kívánja a Molière-ről szóló iskolai irodalom-oktatást, bővítve, kiegészítve a diákok műértelmezését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.