Bulvár

Előzetesbe kerülhet a társát megkéselő nigériai férfi

Előzetesbe kerülhet a társát megkéselő nigériai férfi

2016. április 8., péntek
Előzetesbe kerülhet a társát megkéselő nigériai férfi
nigeriai_keselo_police

A Csongrád Megyei Főügyészség indítványozta a bíróságnál, hogy rendelje el annak a nigériai férfinak az előzetes letartóztatást, aki honfitársát szúrta meg április 5-én este Szegeden.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított és a sértett egy társaságban nézték egy belvárosi szórakozóhelyen a Barcelona - Atletico Madrid BL-meccset, melynek végét követően a sértett nem találta a pénztárcáját. Mivel a gyanúsított hirtelen távozni kívánt, a sértett feltételezte, hogy ő tulajdonította el azt. Ebből adódóan szóváltás alakult ki közöttük, majd a sértett arcon ütötte a gyanúsítottat, aki ezt viszonozta. Rövid ütésváltást követően a feleket szétválasztották, akik elnézést kértek egymástól. A fentieket követően a sértett taxival akart távozni és az utcán állva éppen az autóba szállt volna be, amit viszont a gyanúsított kihasznált és elővette a nála levő kést, majd azzal a sértettet hátba szúrta. A szúrást követően a gyanúsított a helyszínről elment, az elkövetéshez használt kést pedig ismeretlen helyen elrejtette. A szórakozóhelyen tartózkodók látva a sértett erősen vérző sérülését, mentőt hívtak, majd őt kórházi ellátásban részesítették életveszélyes sérülése miatt. A később előállított gyanúsítottnál megtalálták a sértett pénztárcáját. A főügyészség a szökés, elrejtőzés, valamint az eljárás meghiúsításának veszélyére figyelemmel tett indítványt az egyébként Szegeden egyetemi tanulmányait folytató férfi előzetes letartóztatásának egy hónapi időtartamra történő elrendelésére. Az indítvány tárgyában mai napon dönt a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója.

Előzetesbe kerülhet az a nigériai egyetemista, aki megkéselte egyik társát Szegeden egy vita lezárásaként. KLIKK: http://szegedma.hu/?p=625448

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. április 8.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.