Bulvár

Balesetet okozott és elhajtott

Balesetet okozott és elhajtott

2016. április 10., vasárnap
Balesetet okozott és elhajtott

A Szegedi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette azt a helybeli fiatalkorút, aki járművezetéstől való eltiltás hatálya alatt balesetet okozott, majd elhagyta a helyszínt. Végül egy szolgálaton kívül rendőr tartóztatta fel - írja a police.hu.

A dologi kárral járó baleset április 8-án délután történt Szegeden, a József Attila sugárút és a Gyevi utca kereszteződésében. Egy szolgálaton kívüli rendőr épp a helyszínen volt és látta, hogy a feltételezett okozó személyautójával elhagyja a helyszínt. Miután az egyenruhás meggyőződött arról, hogy a balesetnek nincs sérültje, a gépkocsi után hajtott. Nem sokkal később sikerült feltartóztatnia a járművet, majd értesítette szolgálatban lévő kollégáit. Az adattári ellenőrzés megállapította, hogy a sofőr egy 17 éves szegedi lakos, aki járművezetéstől eltiltás hatálya alatt áll, ezért a rendőrök előállították. A fiatalkorú meghallgatása során elismerte a jogsértés elkövetését. A Szegedi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette az eljárás alá vont helybéli fiatalt.

Eltiltottál a vezetéstől, mégis balesetet okozott a szegedi fiatal.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=625964

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. április 10.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.