Bulvár

Autókat akart feltörni, majd pénzt lopott

Autókat akart feltörni, majd pénzt lopott

2016. április 4., hétfő
Autókat akart feltörni, majd pénzt lopott

Személyautókat akart feltörni egy szegedi parkolóban az a gyulai férfi, aki nem sokkal később a közelben lévő élelmiszerboltból készpénzt tulajdonított el. Sz. Róbert ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás - írja a police.hu.

Lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy egy fiatal férfi több gépkocsi ajtaját megpróbálta felfeszíteni az egyik szegedi bevásárlóközpont parkolójában április 3-án, 12 óra 30 perc körül. A kiérkező rendőrök néhány perc múlva a parkoló közelében lévő kisbolt előtt észlelték a feltételezett elkövetőt, aki a járőröket meglátva futni kezdett. A gyanúsított a menekülés során egy köteg pénzt és a hátizsákját is eldobta, míg végül az egyenruhások elfogták. Az adatgyűjtés megállapította, hogy az elfogást megelőzően ismeretlen tettes a parkoló közelében lévő élelmiszerboltból több mint 160 ezer forint készpénzt tulajdonított el. Az intézkedés helyszínének környékén az eldobott, illetve a 28 éves gyulai lakos ruházatában talált pénzt a rendőrök lefoglalták.

Sz. Róbert

gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a terhére rótt bűncselekmények elkövetését. Ellene lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Szegedi Rendőrkapitányság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.