Sport

Asztalitenisz: megszakította a Szécsény veretlenségét a Floratom

Asztalitenisz: megszakította a Szécsény veretlenségét a Floratom

2016. április 4., hétfő
Asztalitenisz: megszakította a Szécsény veretlenségét a Floratom
asztalitenisz_pingpong

Kiváló játékkal húzta be a Szécsény elleni rangadót a Floratom: Lukács Levente együttese 6-3-ra győzte le szegedi fellépéséig veretlen ellenfelét.

Rangadó várt a Floratom együttesére, hiszen a bajnokságban veretlen, az alapszakasz­-győzelemre is esélyes Szécsény látogatott Szegedre. A Vitsek­Gerold páros nagyszerűen kezdett, magabiztosan múlta felül a finn nemzeti színekben szereplő Oláh és egykor a Floratomot erősítő Kriston kettősét. Gerold az olimpiát is megjárt Bátorfit, Magyar Kristont győzte le, majd Vitsek két mérkőzéslabdáról veszített Oláh ellen, 3­1. A következő három találkozó a döntő játszmában dőlt el, Gerold legyőzte Kristont, azonban Vitsek Bátorfitól, Magyar Oláhtól – szintén mérkőzéslabdáról – szenvedett vereséget, 4­3. Geroldot a mai napon nem lehetett megállítani, a bajnokság legeredményesebb játékosát, Oláht győzte le szoros küzdelemben, Vitsek pedig Kristont múlta felül, így értékes skalpot szerzett a Floratom.

Férfi asztalitenisz Extraliga, 17. forduló

Floratom Szeged AC Probart – Szerva ASE Szécsény 6 – 3

A szegedi győzelmeket szerezték:

Gerold 3, Magyar, Vitsek és a Vitsek­Gerold páros

Férfi asztalitenisz NB I Keleti csoport, 17. forduló:

Floratom Szeged AC Probart II. (5.) - Félegyházi ASI (2.) 6-12

A szegedi győzelmeket szerezték:

Kószó I. 2, Varga 2, Lukács 1, a Lukács-Varga páros Lukács Levente:

"Ezúttal valamennyi versenyzőnk játéklehetőséget kapott, tisztesen helytálltunk az ezüstérmes ellen."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.