Bulvár

A borús idő ellenére is tavaszt csalunk a lakásba + FOTÓK

A borús idő ellenére is tavaszt csalunk a lakásba + FOTÓK

2016. április 8., péntek
A borús idő ellenére is tavaszt csalunk a lakásba + FOTÓK
viragok13_gs

Az elmúlt napok nyárias időjárásának köszönhetően virágba borult Szeged. A kopasz fák zöldellő lombkoronát kaptak, virágaikat szorgos méhecskék döngik körül. Fotós kollégánkat is megihlette a város szépsége, így hát tett egy nagyobb sétát a szegedi tereken.

Márciusi cikkünkben megírtuk, idén 1000 nárciszt és krókuszt, valamint 900 jácintot ültetett a szegedi közterekre a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. Csak a Széchenyi teret 25 ezer különféle színű tulipán díszíti. A kellemes, már-már kora nyarat idéző időjárás az elmúlt 1-2 hétben előcsalogatta a virágokat, illetve a kopasz faágak is zöldellő lombkoronát kaptak. Mivel az időjárás-előrejelzés szerint a hétvégén borús, zivatarokkal tarkított idő vár ránk, fotós összeállítással csempészünk tavaszt az önök otthonába.

Mivel az időjárás-előrejelzés szerint a hétvégén borús, zivatarokkal tarkított idő vár ránk, fotós összeállítással csempészünk tavaszt az otthonotokba.http://szegedma.hu/?p=625449

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. április 8.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.