Bulvár

Zootropolis - a kis nyúlrendőr állati nagy balhéja

Zootropolis - a kis nyúlrendőr állati nagy balhéja

2016. március 1., kedd
Zootropolis - a kis nyúlrendőr állati nagy balhéja
Zootropolis_B1_main_kicsi_6V

Március 3-án, csütörtökön mutatkozik be a hazai mozikban a Walt Disney Animation Studios legújabb kalandja, a Zootropolis.

Zootropolis, a modern emlősök fővárosa, különleges hely. Olyan részekből áll, mint az elegáns Szahara tér vagy a zord Tundraváros. Ebben a színes kavalkádban a világ minden tájáról származó állatok élnek egymás mellett békében. Itt nem számít ki vagy, a legnagyobb elefánt és a legkisebb mókuscickány is megfér egymással. Amikor megérkezik a városba Judy Hopps, a zöldfülű rendőr, rá kell, hogy ébredjen, nem egyszerű feladat első nyuszinak lenni a nagy és erős állatokkal telezsúfolt rendőrségen. Judy azonban elszántan bizonyítani akar, ezért ugrik az első lehetőségre, hogy a végére járjon egy ügynek, még ha ez azt is jelenti, hogy együtt kell dolgoznia a gyors észjárású szélhámos rókával, Nick Wilde-dal. A Walt Disney Animation Studios legújabb kalandját, a Zootropolis – Állati nagy balhét

Byron Howard

, a Tangled és a Bolt, illetve

Rich Moore

, a Rontó Ralph és a The Simpsons rendezője jegyzi közösen. A mozirajongók március 3-án láthatják a hazai mozikban.

- A Zootropolis – Állati nagy balhé a Walt Disney Animation Studios 55. egész estés animációs filmje. - A számos szakmai díjjal kitüntetett zenszerző, Michael Giacchino korábban olyan kasszasikerek zenéjét szerezte, mint a Disney Pixar Agymanók című alkotása, a Hihetetlen család és a L’ecsó, valamint a Jurassic World és a Mission Impossible: Fantom protokol. Szintén ő szerezte a Disney Pixar 2009-es egész estés animációs filmjének, a Fel!-nek a zenéjét, amelyért Oscar-díjjal, Golden Globe díjjal, BAFTA-díjjal és két Grammy díjjal is kitüntették. - A filmben elhangzó Try Everything című dalt a Grammy-díjas Shakira adja elő, aki az eredeti változatban Gazelle hangját is kölcsönözte.

ZOOTOROPOLIS – ÁLLATI NAGY BALHÉ

Disney

Műfaj:

Animáció/Vígjáték/Kaland

Korhatár-besorolás:

6

Hazai bemutató:

2016. március 3.

Rendezte:

Byron Howard, Rich Moore

Producer:

Clark Spencer

Zenéjét szerezte:

Michael Giacchino

Magyarországon forgalomba hozza a Fórum Hungary Kft.

http://www.youtube.com/watch?v=77KXj0v3T-o

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.