Kultúra

Tizenhét vadonatúj DJ-vel és interaktív színpaddal erősít a SZIN

Tizenhét vadonatúj DJ-vel és interaktív színpaddal erősít a SZIN

2016. március 18., péntek
Tizenhét vadonatúj DJ-vel és interaktív színpaddal erősít a SZIN
MILK n SUGAR

Tizenhét vadonatúj fellépővel bővült a Szegedi Ifjúsági Napok kínálata: a ma reggel bejelentett nevek között olyan világsztárok is szerepelnek, mint a német Milk&Sugar vagy a svéd Aaron Chupa. A hazai élvonalból már biztosan Szegeden búcsúztatja a nyarat Pixa, Newik, Sterbinszky, Julia Carpenter és a DroptheCheese is.

A SZIN idei kínálata eddig sem volt piskóta, a programban a tavalyi év slágerét jegyző

Jasmine Thompson

, a retro-ikon 2 Unlimited és az abszolút közönségkedvenc DubiozaKolektiv mellett többek között a Brains, a Halott Pénz, a Wellhello és a Quimby is helyet kapott. A vadonatúj fellépők közül kiemelkedik a német Milk&Sugar, akikben a house és dance vonal egyik legtermékenyebb duóját tisztelhetjük: 2003-as, „Love is in the Air” című debütáló slágerük óta 31 kislemezzel, 7 saját albummal és 48 (!) mixlemezzel örvendeztették meg rajongóikat. Garantált őrületet ígér a svéd electro house és nudisco legenda Aaron Chupa, aki a tavalyi „I’m an Albatroz” című slágerével a svéd, a holland, a német, az osztrák és a brit dance-listákon is előkelő helyezést ért el. Rajtuk kívül Pixa, Julia Carpenter, Newik, a Badgirls, a DroptheCheese, Sterbinszky, Metzker Viktória, Palotai,Lennard, Kustánczi Lia, JoerJr, Walston, Zoohacker, JumoDaddy és a SuckmyDisco alkotja a 2016-os SZIN DJ-különítményét. A fesztivál az idén először – felkarolva a környék tehetségeit – egy interaktív helyszínnel is bővül: a Hyde Park Színpadon bárki felléphet, aki szeretné megmutatni tudását a nagyközönség előtt. A szervezők ígérete szerint az idei SZIN névsora még koránt sem teljes, hamarosan újabb fellépőkkel és kedvezményes SZTE-bérlettel örvendeztetik meg a fesztiválozókat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.