Közélet

Tisztújító közgyűlést tartott a helyi rádiók egyesülete

Tisztújító közgyűlést tartott a helyi rádiók egyesülete

2016. március 5., szombat
Tisztújító közgyűlést tartott a helyi rádiók egyesülete

A Helyi Rádiók Országos Egyesülete (HEROE) tisztújító közgyűlésén a mintegy félszáz helyi, valamint regionális, kereskedelmi és közösségi rádió képviselői Radetzky Andrást, a Magyar Katolikus Rádió vezérigazgató-helyettesét választották elnöknek.

A HEROE szombati, az MTI-hez eljuttatott közleményében az áll:

Radetzky András

a Fehérvár Rádió alapítójaként 2006 és 2012 között két cikluson keresztül már vezette az egyesületet, azóta tiszteletbeli elnökként tevékenykedett. Közölték: az elnökség tagja lett

Gajdics Ottó

, a nemrég indult Karc FM,

Halász Gábor

, a keszthelyi székhelyű Helikon Rádió,

Németh István,

a kalocsai Korona FM100 rádió,

Szakács Tibor

, a nyíregyházi Retro Rádió,

Tóth Géza

, a szegedi Rádió 88, valamint

Tóth-Szántay József

, a miskolci Rádió M vezetője. A tájékoztatás szerint a pénteken megtartott közgyűlésen elhangzott: az egyesület idén ünnepli fennállásának 20. évfordulóját, ami "jól mutatja a helyi rádiózás erejét, létjogosultságát". Érzékelve az iparág és a piac rendkívül gyors változásait, az eddigieknél is nagyobb szükség van arra, hogy a rádiók hosszú távú stratégiával tudjanak válaszolni az új médiafogyasztási szokások által támasztott kihívásokra. A helyi rádiók tavaly növelni tudták reklámpiaci részesedésüket - olvasható a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.