Közélet

Tisza Lajos Közéleti Egyesület: Ti, szabados balosok, pedig ideje, hogy távozzatok!

Tisza Lajos Közéleti Egyesület: Ti, szabados balosok, pedig ideje, hogy távozzatok!

2016. március 31., csütörtök
Tisza Lajos Közéleti Egyesület: Ti, szabados balosok, pedig ideje, hogy távozzatok!
    tiszalajoskozeletiegyesulet
    "Visszautasítjuk a tisztességtelen szegedi baloldal manipulációit, követeljük, hogy azonnal vonuljanak ki iskoláinkból ne fertőzzék gyerekeinket" - írja közleményében a Tisza Lajos Közéleti Egyesület (TLKE). "A Tisza Lajos Közéleti Egyesületnek több volt ságváris, több volt radnótis és több volt deákos is tagja. Társaságunk alapvetően hagyományos polgári jobboldali elkötelezettségű, de vannak köztünk többen is, akik a tisztességes polgári liberális baloldal hívei. Elképedve látjuk, hogy az utódok, legyenek azok tanárok és a valós történtékről mit sem tudó, megtévesztett diákok, hova züllesztik a volt alma matereket. Szégyelljük magunkat miattuk, és követeljük, hogy azonnal térjenek vissza feladatukhoz, és tanítsanak és tanuljanak. Visszautasítjuk a tisztességtelen szegedi baloldal manipulációit, követeljük, hogy azonnal vonuljanak ki iskoláinkból, ne fertőzzék gyerekeinket. Egy ilyen etikátlan szabados, baloldali politikai akciót követően a minimumelvárásainkat, a szegediek minimumelvárását fogalmazzuk meg. Ti, szabados balosok, pedig ideje, hogy távozzatok!" Szeged, 2016. március 31.

    TLKE

    "Elképedve látjuk, hogy az utódok, legyenek azok tanárok és a valós történtékről mit sem tudó, megtévesztett diákok hova züllesztik a volt alma matereket."KLIKK: http://szegedma.hu/?p=622950

    Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. március 31.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.