Közélet

Szegedi Jobbik: Botka László végleg leszerepelt a migrációs helyzet kezelésében

Szegedi Jobbik: Botka László végleg leszerepelt a migrációs helyzet kezelésében

2016. március 23., szerda
Szegedi Jobbik: Botka László végleg leszerepelt a migrációs helyzet kezelésében
SZSSzeged polgármestere végleg leszerepelt a migrációs helyzet kezelésébenmutato_sajtotajekoztato_002

"Botka Lászlónak ki kell állnia és tisztáznia kell, hogy mit ajánlott fel az Európai Parlament szocialista elnökének" - írja Tóth Péter, a Jobbik szegedi önkormányzati képviselője portálunkhoz eljuttatott közleményében Martin Schulz, az Európai Parlament elnökének Stern magazinban megjelent interjújára reagálva. A közlemény az alábbiakban változtatás nélkül közöljük.

Botka László a szegediek nevében bármelyik menekültet befogadja. Ez derül ki Martin Schulz kijelentéséből, amely szerint "Magyarországon is vannak települések, ahol nem utasítják el a menekülteket. Ilyen például Szeged, egy elkötelezetten baloldali város, oda bármelyik menekültet el lehet küldeni.” Szeged polgármestere végleg leszerepelt a migrációs helyzet kezelésében és Szeged Megyei Jogú Város kis híján áldozata lett a katasztrofális, szocialista befogadó politikának. Szomorú, hogy a szocialista politikusok a brüsszeli tragédiából sem tanultak. Botka Lászlónak a felelőtlen - a szegediek nevében tett - nyilatkozatai súlyos következményekkel járhatnak Szegedre nézve. Botka Lászlónak ki kell állnia és tisztáznia kell, hogy mit ajánlott fel az Európai Parlament szocialista elnökének. A szegedi Jobbik a kezdetektől elutasítja a migránsok városunkban való elszállásolását és a befogadásukat. A mi javaslatunkra kerültek a magyar katonák a déli határra és kezdték meg azt a honvédő tevékenységet, amit a Martin Schulz és az általa vezetett Európai Parlament képtelen volt megtenni.

Tóth Péter Jobbik Szegedi Szervezete, elnök, önkormányzati képviselő

"Botka Lászlónak a felelőtlen - a szegediek nevében tett - nyilatkozatai súlyos következményekkel járhatnak Szegedre né...

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. március 23.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.