Bulvár

Sok napsütéssel kezdődik az április

Sok napsütéssel kezdődik az április

2016. március 31., csütörtök
Sok napsütéssel kezdődik az április
meheszet_mez_tavasz

Április első napján változékony lesz az időjárás: napsütésre, és 25 Celsius-fokos melegre, de erős szélre, záporokra, zivatarra is készülni kell. Ezt követően viszont sok napsütéssel és várhatóan csapadék nélkül folytatódik az első áprilisi hétvége - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

Április elsején, pénteken változóan felhős lesz az ég, de több-kevesebb napsütésre mindenütt számítani lehet. Késő délutántól északkeleten szórványosan záporok alakulhatnak ki, egy-egy zivatar is előfordulhat, illetve az északi megyékben másutt is kialakulhat egy-egy futó zápor. Kezdetben a többfelé erős, késő délutántól északkeleten viharos széllökésekre is készülni kell. A leghidegebb órákban 9-14 fok lehet. Napközben 20-25 fokig melegszik a levegő. Szombaton sok napsütésre lehet számítani, csapadék nem várható, de néhol még erős lesz a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet többnyire 2-7 fok között alakul, főként az Északi-középhegység völgyeiben lehet ennél hidegebb. A legmagasabb hőmérséklet 13-18 fok között valószínű. Vasárnap is többnyire gyengén felhős, napos idő valószínű, csapadék nem várható. Ekkor már csak helyenként élénkülhet meg a szél. A minimumhőmérséklet 1-6 fok között alakul, néhol talajmenti fagy is lehet. A nappali maximumok várhatóan 17-22 fok között alakulnak - olvasható az előrejelzésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.