Bulvár

Mentőtisztet bántalmazott egy férfi Kisteleken

Mentőtisztet bántalmazott egy férfi Kisteleken

2016. március 21., hétfő
Mentőtisztet bántalmazott egy férfi Kisteleken

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás egy kecskédi férfival szemben, aki a mentőszolgálat munkatársát bántalmazta Kisteleken. A sértett könnyű sérülést szenvedett - írja a police.hu.

Kistelek belterületén egy erősen ittas személyt láttak el a mentők március 18-án 18 óra körül. A 27 éves férfi a kezét is elvágta, ezért a mentőszolgálat munkatársai egészségügyi intézménybe akarták szállítani. A gépkocsiba beszállva

K. Árpád

ellenálló magatartást tanúsított, majd szállítása során a járműben tartózkodó mentőtisztet megrúgta. A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. A bejelentést követően a kiérkező rendőrök a kecskédi férfit előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A Kisteleki Rendőrkapitányság K. Árpád ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt kezdeményezett eljárást.

Megrúgta a segítséget nyújtó mentőtisztet az ittas férfi Kisteleken.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=619979

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. március 21.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.