Kultúra

Jon Bon Jovi Szegeden? - jótékonysági koncertet ad a Home Sweet Home Együttes

Jon Bon Jovi Szegeden? - jótékonysági koncertet ad a Home Sweet Home Együttes

2016. március 4., péntek
Jon Bon Jovi Szegeden? - jótékonysági koncertet ad a Home Sweet Home Együttes
home_sweet_home

A világhírű énekes személyesen ez alkalommal nem látogat a napfény városába, ugyanakkor ha egy olyan feledhetetlen zenei utazásban szeretne részt venni, ahol Jon Bon Jovi nagysikerű slágere mellett megelevenednek a Scorpions, Genesis együttesek emblematikus szerzeményei, éppúgy ahogy Chris Rea slágere is felcsendül, akkor a Millenniumi Kávéházban van a helye szombaton 17 órától.

A Home Sweet Home Együttes által prezentált koncert díjtalan, emellett a vendégek pusztán a részvételükkel egy olyan nagyszerű célt is támogatnak, mint a koraszülött életmentés nemes küldetése. „Az este folyamán egy képzeletbeli ember lelki utazásában veszünk részt jobbnál jobb dalok segítségével, melyben keresi élete értelmét, keresi azt az otthont, ahol nyugalomra lelhet. Talán nem árulok el nagy titkot, ha elmondom, hogy emberünk meg is találja otthonát az este végére. Ez a zenei utazás szól azoknak, akik még nem tudják miért élnek, mi értelme ennek az egésznek, és szól azoknak, akik már megtalálták, de még az út elején tartanak, és sok kérdésük van a "hogyan"-nal kapcsolatban. Mindenki jöjjön el, aki zenei élményre vágyik, vagy ha keresi az otthonát és hívjon magával olyan ismerősöket, barátokat, családtagokat akik szintén keresik az értelmet ebben a világban!” - mondta el

Keleti Gábor

, a zenekar vezetője, az est házigazdája.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.