Közélet

Ikhthüsz - készségfejlesztő játék vallási szimbólumokkal

Ikhthüsz - készségfejlesztő játék vallási szimbólumokkal

2016. március 23., szerda
Ikhthüsz - készségfejlesztő játék vallási szimbólumokkal
Ikhthusz

A Szeged-Csanádi Egyházmegye Ifjúságpasztorációs Irodájának munkatársai készségfejlesztő segédanyagot készítettek liturgikus szimbólumok felhasználásával.

A játék prototípusa már kész, ám a sorozat gyártásra még várni kell. Ám a gyártás megvalósításán is dolgoznak a munkatársak, így bízunk benne, hogy hamarosan kapható lesz ez az újdonságnak számító játék. A Szeged – Csanádi Egyházmegye Ifjúságpasztorációs Irodájának munkatársai egy új készségfejlesztő segédanyagot állítottak össze, amely közösségi, illetve katekézis alkalmakon egyaránt használható. A játék bibliai és liturgikus szimbólumok segítségével egy interaktív foglalkozásra hívja a résztvevőket. Használata során a gyors felismerés, a memorizálás, a figyelem és reakcióképesség segítségével a fiatalok könnyen elmélyíthetik hitbeli ismereteiket. A segédanyag az ókori Szíriában és Palesztinában elterjedt görög „Ikhthüsz” nevet kapta, amely önmagában Halat jelent, viszont betűi a „Jézus Krisztus, Isten Fia, Megváltó” szavak kezdőbetűinek rövidítése.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.