Bulvár

Halálos baleset Hódmezővásárhelyen

Halálos baleset Hódmezővásárhelyen

2016. március 19., szombat
Halálos baleset Hódmezővásárhelyen
hmvhelybaleset

Egy ember életét vesztette, egy súlyosan megsérült abban a balesetben, ami szombaton délután történt Hódmezővásárhelyen - írja a police.hu.

A baleset nem sokkal 16 óra után történt a Csomorkányi út és Szoboszlai utca kereszteződésében. A Csomrokányi úton haladt egy Porsche Cayenne, amikor neki jobboldalról, a Szoboszlai utcából érkező Volkswagen Passat megpróbált áthajtani a kereszteződésen úgy, hogy nem adta meg az elsőbbséget a Csomorkányi úton haladó járműnek. A Porsche oldalról nekiütközött a Passatnak. Utóbbi autóban ketten ültek. A sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Utasa az elsődleges adatok szerint súlyos sérüléseket szenvedett. A másik autóban is ketten ültek, abban senki sem sérült meg. A helyszínelés idejére az érintett útszakaszt a rendőrség lezárta, a forgalom a környező utcákban halad.

Egy ember életét vesztette, egy súlyosan megsérült abban a balesetben, ami szombaton délután történt Hódmezővásárhelyen.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=619417

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. március 19.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.