Bulvár

Embertől Emberig - Karitász rajzpályázat gyerekeknek

Embertől Emberig - Karitász rajzpályázat gyerekeknek

2016. március 9., szerda
Embertől Emberig - Karitász rajzpályázat gyerekeknek
rajzpalyazat_plakat_A4

Embertől Emberig címmel iskolásoknak hirdet rajzpályázatot jubileumi éve alkalmából a Katolikus Karitász – Caritas Hungarica és a Szeged-Csanádi Egyházmegyei Karitász.

A pályázat célja, hogy a résztvevők bemutassák a körülöttük érzékelt, általuk megtapasztalt szegénységet, a segítés lehetőségeit, valamint a Karitász tevékenységét, s a téma iránti érzékenységüket a rajz művészi eszközeivel fejezzék ki.

Lehetséges témák:

1. Hogyan jelenik meg a szegénység a Te életedben? 2. Hogyan segítesz Te? 3. Hogyan segít a Karitász? Korcsoport: 1-4. és 5-8. osztályosok. Tetszőleges technikával, A4-es méretben lehet a rajzokat elkészíteni. Egy pályázótól legfeljebb 3 alkotást fogadnak el, melyeket április 16-ig kell eljuttatni a Szeged-Csanádi Egyházmegyei Karitász központjába (6277 Szeged, Jósika u. 34.). Korcsoportonként az első három legjobb rajz továbbjut az országos megmérettetésre. A területenként az első három legjobb helyezést elérőket ajándékcsomaggal jutalmazzák. További részletek találhatók a

www.karitasz.hu

és a

www.facebook.com/karitasz

világhálós oldalakon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.