Közélet

Díjat adományozott a Magyar Bankszövetség az MKB Banknak

Díjat adományozott a Magyar Bankszövetség az MKB Banknak

2016. március 20., vasárnap
Díjat adományozott a Magyar Bankszövetség az MKB Banknak

A Magyar Bankszövetség a pénzügyi kultúra nagykövete díjat adományozta az MKB Banknak a magyarországi Pénz7 pénzügyi kultúrafejlesztési programban kifejtett aktivitásáért - közölte az MKB Bank az MTI-vel.

Az indoklás szerint az MKB Bank példamutató, elkötelezett munkát végzett a pénzügyi tudás, kultúra fejlesztése és terjesztése terén a páneurópai programsorozatban. Az MKB Bank a tavalyi év után az idén is több száz pedagógus számára biztosított színvonalas képzési feltételeket, valamint kiemelkedő számú önkéntes szervezésével segítette a Pénz7 programot. A programban 42 MKB-s önkéntes 45 iskola oktatási munkájában vesz részt. A Pénz7 program mintegy 30 országban zajlik egyidejűleg, Magyarország 2015-ben csatlakozott a kezdeményezéshez. Míg az első évben 660 iskola 90 ezer diákja vett részt benne, addig az idei program keretében már több mint 100 ezer diák bővíthette tudását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.