Sport

Biliárd: országos versenyt rendeznek a hétvégén Szegeden

Biliárd: országos versenyt rendeznek a hétvégén Szegeden

2016. március 11., péntek
Biliárd: országos versenyt rendeznek a hétvégén Szegeden
SZS20160223_snooker_001

Senior pontszerző és országos bajnoki versenyt rendeznek szombaton és vasárnap a szegedi Vegas Biliárd Pubban. A kétnapos esemény megtöri a fővárosi uralmat a rendezések tekintetében.

„A terembővítésig esély nem volt arra, hogy Szegeden versenyeket rendezzenek. Azzal, hogy ez sikerült, egy szezonban 2-3 versenyt le tudunk hozni Szegedre. Kuriózum, hogy nem a két budapesti terem valamelyikében rendezik. Szombaton lesz a pontszerző, vasárnap pedig az Ob. Szegedről több olyan játékos is itt lesz, akik országos versenyeken nem mindig vesznek részt, illetve van egy nagyon komoly szegedi favorit, Nagy Csaba, illetve a profi, Tot Sándor is itt lesz ezen a szegedi versenyeken” - fogalmazott portálunknak a hétvégi eseménnyel kapcsolatban

Babecz Balázs

, a Szegedi Biliárd SE alelnöke, játékosa. A 2016-ban a 41. életévüket betöltött játékosok számára kiírt versenyek mindkét napon 9 órakor kezdődnek. A szervező szegedi klub szeretettel vár minden érdeklődőt a verseny ideje alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.