Közélet

Vírus- és adatvédelmi tippek kisvállalatok részére

Vírus- és adatvédelmi tippek kisvállalatok részére

2016. február 24., szerda
Vírus- és adatvédelmi tippek kisvállalatok részére

Egy kis odafigyeléssel és egyszerű megoldások alkalmazásával biztonságosabbá tehetőek a kisvállalatok egyes munkafolyamatai - hívja fel a figyelmet az Invitel portálunkhoz eljuttatott infografikájával.

A kisvállalatok is hasonló informatikai fenyegetéseknek vannak kitéve, mint a nagyobb cégek, ezért számukra is fontos, hogy megfelelő hangsúlyt fektessenek üzleti és pénzügyi adataik biztonságának megőrzésére. A Kaspersky Lab nemzetközi felmérése szerint például a vállalatok 82 százaléka gondolja úgy, túl kicsik ahhoz, hogy informatikai támadások célpontjai legyenek. A valóság ezzel szemben az, hogy az 50 főnél kisebb cégek 41 százaléka már tapasztalt informatikai fenyegetést. A rosszindulatú támadások pedig pénzügyi veszteséggel is járnak, 2014-ben a biztonsági rendszerek feltörésének átlagos anyagi vonzata 1,8 millió forintot tett ki. Felelős vállalatként az Invitel kiemelt fontosságúnak tartja a felhasználói ismeretek bővítését. Tavaly év elején útjára indították ismeretterjesztő infografika-sorozatukat, amelyet 2016-ban tovább bővítenek különböző témájú, informatív tippgyűjteményekkel. Idén kifejezetten kisvállalatok számára kidolgozott hasznos anyagokkal is készülnek, hogy személyre szabott szolgáltatásaik mellett praktikus tanácsokkal, tippekkel is támogassák a hazai vállalkozások eredményes működését.

Invitel_Virus_es_adatvedelmi_tippek_teljes

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.