Közélet

Változik a Rákóczi téri kormányablakban az ügyfélszolgálat működése

Változik a Rákóczi téri kormányablakban az ügyfélszolgálat működése

2016. február 9., kedd
Változik a Rákóczi téri kormányablakban az ügyfélszolgálat működése
kormanyablak

Keddtől a családtámogatási és társadalombiztosítási ügyfélszolgálat a Rákóczi téri épületben kialakított kormányablak földszinti munkaállomásainál végzi tovább feladatát. A leköltözés oka az, hogy az eddigi egyik legnagyobb ügyfélforgalmat lebonyolító ügyfélszolgálat bővíthesse a létszámát, így még több munkatárssal állhasson az ügyfelek rendelkezésére, és még kevésbé jelentsen gondot a pultok megközelítése az időseknek és a kisgyermekkel érkezőknek.

Az ország legnagyobb kormányablakának átadása óta a hivatal vezetése folyamatosan figyelemmel kíséri a mindennapi működést, nyomon követi az ügyfelek visszajelzéseit, elégedettségét, értékeli a munkatársak tapasztalatait. Ezek alapján született döntés a változásról: az okmányirodai feladatok nagyobb helyigénye, valamint a földszinti munkaállomások könnyebb megközelítése indokolttá teszi a családtámogatási és nyugdíjügyek földszintre helyezését. Az aulában lévő ügyfélszolgálaton családtámogatási és társadalombiztosítási ügyekben a korábbi, emeleti öt munkaállomáshoz képest hét ablaknál fogják egyidejűleg ellátni a családtámogatási, nyugdíj, és egészségbiztosítási ügyek intézését a speciális felkészültséggel rendelkező munkatársak. Az ügyféltérben is elegendő hely áll rendelkezésre az idősek, fogyatékkal élők, illetve a kisgyermekesek fogadására. Az intézkedéssel az emeleti kormányablakok leterheltsége is csökkenhet. A földszinten rendelkezésre álló további két munkaállomásnál a fogyasztóvédelem illetve a pénzügyi tanácsadó testület munkatársai szolgálják ki az ügyfeleket.

A nyitva tartás továbbra is változatlan:

Hétfő: 7.00-17.00 Kedd: 8.00-20.00 Szerda: 8.00-20.00 Csütörtök: 8.00-18.00 Péntek: 8.00-20.00

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.