Egyetem

Szülői értekezlet a Szegedi Tudományegyetem nyílt napján

Szülői értekezlet a Szegedi Tudományegyetem nyílt napján

2016. február 3., szerda
Szülői értekezlet a Szegedi Tudományegyetem nyílt napján
SZS20140401_szte_rektori_hivatal_003

A Szegedi Tudományegyetem február 6-án, szombaton rendezi meg hagyományos nyílt napját, amelyre a diákokat és szüleiket várják. Számos más mellett tájékoztatást adnak a felvételi eljárás változásaival kapcsolatos tudnivalókról is. Emellett az egyetem munkatársai segítenek kitölteni a jelentkezési lapot, és tájékoztatják a felvételi előtt állókat az egyetemi, hazai és nemzetközi ösztöndíjakról is.

Hagyományosan szülői értekezlet is lesz szombaton a Szegedi Tudományegyetem nyílt napján, amelyen a szülőket

Karsai Krisztina

, a Szegedi Tudományegyetem oktatási rektorhelyettese és

Bódog Orsolya

, az Oktatási Hivatal munkatársa tájékoztatja többek között a felvételi eljárással kapcsolatos változásokról, a felsőoktatási képzésekről, a felvételi ponthatárokról. Az érdeklődők megismerhetik a nemzetközi ranglistákon is előkelő helyen szereplő szegedi egyetem képzéseit, tájékoztatást kapnak az egyetemi, hazai és külföldi ösztöndíjakról, a felsőoktatást érintő változásokról. A nyílt napot február 6-án, szombaton 9 és 14 óra között rendezik meg a Rektori Hivatal (Szeged, Dugonics tér 13.) átriumában. A Szegedi Tudományegyetem munkatársai segítenek a jelentkezési lapok online kitöltésében is. Ez a program regisztrációköteles. A nyílt napra - amelyre a jelentkezési lapjukat most beadó 12-13. osztályosok mellett a felsőoktatásba való jelentkezést fontolgató 9-10-11. osztályosokat is várják – és a jelentkezési lapok kitöltésére a Szegedi Tudományegyetem

felvételivel foglalkozó oldalán lehet regisztrálni

, itt tekinthető meg a teljes program is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.