Kultúra

Születésnapi Operett Gála Algyőn

Születésnapi Operett Gála Algyőn

2016. február 9., kedd
Születésnapi Operett Gála Algyőn
Parlando_plakat

Az idén 15 éves Parlando Énekegyüttes lelkes amatőr zeneszerető algyőiekből alakult, mára pedig számos operett versenyt megnyertek és számos vendégfellépésnek tesznek eleget országszerte. A hagyományokhoz híven idén is megrendezik az Algyői Parlando Operett Gálát, ahová olyan neves művészeket hívtak meg, mint például Oszvald Marika és Peller Károly, akik már – elmondásuk szerint – hazajárnak Algyőre fellépni.

A Parlando célja a hagyományápolás, a magyar operett és sanzon megismerése és megismertetése, népszerűsítése; szórakoztatni, kellemes, kulturált kikapcsolódást biztosítani fiataloknak és kevésbé fiataloknak egyaránt. A 15 éves fennállásukat méltóképpen ünnepli meg a zeneszerető egyesület, hiszen február 28-án ünnepi gálaműsorral kedveskednek a közönségnek, amelyre a szakma sztárjait hívták meg. A gálaműsor keretében február 28-án vasárnap két időpontban is megrendezik ugyanazt a műsort. A nagy érdeklődés miatt 14 órára és 18 órára is lehet jegyet váltani a rendezvényre. Belépőjegyet az Algyői Faluházban lehet vásárolni. További részletek

ITT

,

ITT

, illetve

ITT

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.