Bulvár

Rommá égett egy Range Rover Újszegeden + FOTÓK (FRISSÍTVE)

Rommá égett egy Range Rover Újszegeden + FOTÓK (FRISSÍTVE)

2016. február 11., csütörtök
Rommá égett egy Range Rover Újszegeden + FOTÓK (FRISSÍTVE)
kiegett_haz003kf

Olvasóink jelezték, hogy szerdáról csütörtökre virradóra kiégett egy személyautó és egy garázs az újszegedi Szögi József utcában. Több robbanást is lehetett hallani a környéken. A katasztrófavédelem négy fecskendővel fékezte meg a tüzet.

A rendőrség érdeklődésünkre azt a tájékoztatást adta, sem bűncselekmény, sem szabálysértés nem történt az eset kapcsán, így az egyenruhások részéről nem is történt intézkedés.

Molnár Krisztina

, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője arról tájékoztatott, hogy hajnali 2 óra 44 perckor érkezett a riasztás, hogy lángra kapott egy gépjármű a Szögi József utcában. A tűz átterjedt az 50 négyzetméteres garázsra, és veszélyeztette a lakóépületet is. A tűzoltók 4 fecskendővel vonultak a helyszínre és hajnali 5 órára fejezték be az oltást, illetve az egyéb munkálatokat.

Jószerével por se maradt a Range Roverből Újszegeden - részletek fotókkal ITT: http://szegedma.hu/?p=608662 Közzétette: Szegedma Hírportál2016. február 11.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.