Bulvár

Prevenciós rendezvény Szegeden

Prevenciós rendezvény Szegeden

2016. február 22., hétfő
Prevenciós rendezvény Szegeden

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya március 3-án 13 óra és 15 óra között az Árkád Szeged Bevásárlóközpont -1 szintjén sajtótájékoztatóval egybekötött prevenciós rendezvényt tart.

Február 22-e a bűncselekmények áldozatainak napja. A szolidaritás kifejezésre juttatása mellett a világnap célja a figyelemfelhívás: a bűncselekményt elszenvedő személyek lelki, erkölcsi, jogi, anyagi támogatásra, segítségre szorulhatnak, amely az adott jogsértés káros hatásainak csökkentését, ellensúlyozását szolgálja. Rendkívül fontos szerepe van a prevenciónak, amely hozzájárulhat a bűnalkalmak csökkentéséhez, az elkövetővé és áldozattá válás megelőzéséhez, az állampolgárok biztonságérzetének javításához is. A világnaphoz kapcsolódva a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya 2016. március 3-án 13 óra és 15 óra között az Árkád Szeged Bevásárlóközpont -1 szintjén sajtótájékoztatóval egybekötött prevenciós rendezvényt tart, melynek mottója: Saját biztonságunk és értékeink védelme érdekében mi magunk tehetjük a legtöbbet! A helyszínen tájékoztatással, gyakorlati bemutatókkal, vagyonvédelmi eszközök kiállításával, igény szerint egyénre szabott tanácsadással várjuk az érdeklődőket. A témához kapcsolódó tesztlapot jól kitöltő látogatók között különböző vagyonvédelmi eszközöket (ajtóék, időkapcsoló, reflektor stb.) sorsolunk ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.