Közélet

Makón rendezik az első Magyar Ifjúsági Szakmai Konferenciát

Makón rendezik az első Magyar Ifjúsági Szakmai Konferenciát

2016. február 20., szombat
Makón rendezik az első Magyar Ifjúsági Szakmai Konferenciát
emiszk_fejlec

A leszakadó társadalmi csoportok tehetséges fiataljainak felkutatása és a gyakornoki programok gazdasági jelentősége képezi azt a két kiemelt témát, amely a Magyar Ifjúsági Szövetség makói konferenciájának fókuszában áll. Az eseményre a Magyar Ifjúsági Szövetség várja a gyakornoki programokban érdekelt vállalatok képviselőit, a HR szakembereket, ifjúságkutatókat, a lelkes fiatalokat és minden érdeklődőt.

Időpont:

2016. március 5., 08:00-18:30

Helyszín:

Makó, Grand Hotel Glorius (6900 Makó, Csanád vezér tér 2.)

Jelentkezés:

magyarifjusagiszovetseg.hu

oldalon 2016.02.10-02.24. között.

A részvétel ingyenes!

A Magyar Ifjúsági Szövetség munkájának egyik kiemelt célkitűzése, hogy közelebb hozza egymáshoz a tanulni vágyó fiatalokat és azokat a vállalatokat, amelyek e friss munkaerő számára biztosítani tudják a tapasztalatszerzés lehetőségét. A konferencia a gyakornoki programok gazdasági jelentősége mellett kiemelten foglalkozik a leszakadó félben lévő társadalmi csoportok tehetséges fiataljainak felkutatásával. A szervezők célja, hogy az esemény egy olyan szakmai fórum legyen, ahol ifjúságkutató szakemberekkel és kompetens szervezetekkel együttműködve hatékony lépések fogalmazhatóak meg a hátrányos helyzetű tehetségek kiemelésére. Az érdeklődők a helyszínen a Magyar Ifjúsági Szövetség partnereinek pályázati lehetőségeivel is megismerkedhetnek. Ilyen például a Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány pályázati felhívása, amely támogatásban részesíti azokat a közgazdasági és pénzügyi területeken tanuló egyetemi hallgatókat, doktoranduszokat és doktorjelölteket, akik tanulmányaik előrehaladása érdekében nemzetközi tanulmányúton kívánnak részt venni. A konferenciára regisztrálás, illetve a programról bővebb tájékoztatás az alábbi linken érhető el:

magyarifjusagiszovetseg.hu/szakbazis

A Magyar Ifjúsági Szövetség, 99/2015.(08.06) számú támogatási szerződés keretében a Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány által támogatott „Első Magyar Ifjúsági Szakmai Konferencia” projektje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.