Sport

Labdarúgás: Dóra-duplával verte a Kiskunhalast az FK Szeged

Labdarúgás: Dóra-duplával verte a Kiskunhalast az FK Szeged

2016. február 13., szombat
Labdarúgás: Dóra-duplával verte a Kiskunhalast az FK Szeged
fk_szeged-asotthalom22kf

Az FK 1899 Szeged rutinos csatára főszerepet vállalt a Kiskunhalas legyőzésében a szombati edzőmérkőzésen: Dóra János kétszer vette be a Bács megyeiek kapuját, a diszkoszvetősök már a félidőben hárommal vezettek.

Az első 45 percet uralta az FK Szeged a Kiskunhalas elleni szombati edzőmérkőzésen, amit gólokba is át tudott ültetni a hazai csapat:

Dóra János

egy remek bombagólt lőtt a tizenhatosról a felső sarokba, majd nem sokkal később egy szöglet után maradt őrizetlenül a támadó, aki fejjel is bevette a Bács megyei együttes kapuját. Csak hogy teljes legyen a kép az első félidei játékot követően,

Gyurkovics

szépségdíjas gólja is a kapuban kötött ki, így megnyugtató, háromgólos előnnyel mehetett szünetre az FK Szeged. A folytatásban ugyan többet volt a labda a halasiaknál, de mezőnyfölényük nem igazán eredményezett veszélyes játékot, sőt: ezzel inkább az FK tudott rendre gyors kontratámadásokat vezetni, de több gól már nem született a találkozón, így az első félidei játékának köszönhetően könnyed győzelmet aratott a kék-fekete együttes. A diszkoszvetősök legközelebb február 20.-án lépnek pályára felkészülési mérkőzésen:

Hüvös Gábor

tanítványai 11 órától a Makó vendégei lesznek.

Felkészülési mérkőzésen

FK 1899 Szeged - Kiskunhalas 3-1 (3-0)

Szeged, Felső Tisza-parti stadion, műfű. Vezette: Vereska Mátyás.

FK Szeged:

Győri - Heredea, Dóra T., Turján, Barta, Szalai, Gyurkovics, Imre, Mihalkó D., Dóra J.

Játszott még:

Vér (kapus), Szélpál, Lajkó, Prontvai, Szőcs, Csuka, Dedovics, Lengyel, Harasztos, Diviki.

Vezetőedző:

Hüvös Gábor.

Gól:

Dóra J. (2), Gyurkovics ill. Maravic.

45 perc után már hárommal vezetett az FK Szeged, amely végül újabb sikert aratott a felkészülése során.http://szegedma.hu/?p=609499

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. február 13.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.